Dreacoss David Bowie & The Spiders from Mars Adóazonosító Jel 1972 Retro Vicces Fém Tábla Vintage Poszter Wall Art a

Dreacoss David Bowie & The Spiders from Mars Adóazonosító Jel 1972 Retro Vicces Fém Tábla Vintage Poszter Wall Art a

HUF 1079.10

Hozzáférhetőség

【Könnyen telepíthető】 : Mérete : 8 x 12 cmNégy kis lyukak előre fúrt alul-felül a festmény, a négy kis lyukak minden logó lehet akasztani könnyen.Lehet helyezni az asztalra, vagy a falra. 【Lekerekített sarok design】 : A lekerekített sarok kialakítása nem teszi vágott kézzel, a fém ón tányér, vízálló, nem vakító, könnyen tisztítható, a felület sima, kissé matt, közepes keménységű, nem könnyű bővíteni, szerződés, lehet hangsúlyozta, konzerv, környezetbarát, nem deformálódik. 【HD Plakátok】 : A nagy felbontású nyomtatási technológia.A hatása nagyon jó, amit látsz, azt kapod.Tökéletes, sima, nagyfelbontású, magas minőségű grafika.Használjuk tinta, amely megfelel a szigorú környezetvédelmi előírások nyomtatásra, így nem kell aggódnia, ha megkapja, mert szagtalan. 【Inspiráló wall art】 : Fém tábla fali dekoráció nagyon alkalmas haza, udvar használatát, de szintén alkalmas hivatalos vállalkozások.A retro gyűjthető adóazonosító jel, érdekes, vonzó dekoráció az otthoni, kerti, iroda, bár, étterem, Konyha, nappali, fürdőszoba, parasztház, szoba, kávézó, kert, kollégium, barlang vagy a Garázsban!Úgy néz ki, tökéletes ajándék a család és a barátok!. 【Megjegyzés】 : Ne aggódj kárt, ha a tétel nem érkezik.Mi lesz csomag a szállítás.Ez lesz kézbesítve ép.A tin festmények tervezték, hogy egy rozsdás hatás, nem rozsdásodik. 【Könnyen telepíthető】 : Mérete : 8 x 12 cm.Négy kis lyukak előre fúrt alul-felül a festmény, a négy kis lyukak minden logó lehet akasztani könnyen.Lehet helyezni az asztalra, vagy a falra. 【Lekerekített sarok design】 : A lekerekített sarok kialakítása nem teszi vágott kézzel, a fém ón tányér, vízálló, nem vakító, könnyen tisztítható, a felület sima, kissé matt, közepes keménységű, nem könnyű bővíteni, szerződés, lehet hangsúlyozta, konzerv, környezetbarát, nem deformálódik. 【HD Plakátok】 : A nagy felbontású nyomtatási technológia.A hatása nagyon jó, amit látsz, azt kapod.Tökéletes, sima, nagyfelbontású, magas minőségű grafika.


A fő jellemzők

Az ügyfél választása

GRACE KELLY KÉP 8C
  • Újszülött

GRACE KELLY KÉP 8C

HUF 1.67

Szakszerűen felújított, levéltári feldolgozott reprintKiváló minőségű fényképet.Szállították a nagy teljesítményű kártyatestület a borítékot, hogy biztosítsák a bizto

Vintage fotó Trey Waltke
  • Újszülött

Vintage fotó Trey Waltke

HUF 3798.00

EREDETISÉGET igazoló TANÚSÍTVÁNY minden rendbenA képek eredeti fényképek nyomja meg az archívum.Csak egy példányt mindegyik fotó.GYŰJTHETŐ / EMLÉKTÁRGYAKAT Vintage fotók :