Elecom P-TIPAP01 Csere Tollhegy Apple Ceruza, 2, Fém, Extra Finom, Vastagság: 0.04 hüvelyk (1 mm) Átmérőjű, Kompatibilis 1.

Elecom P-TIPAP01 Csere Tollhegy Apple Ceruza, 2, Fém, Extra Finom, Vastagság: 0.04 hüvelyk (1 mm) Átmérőjű, Kompatibilis 1.

HUF 1.67

Hozzáférhetőség

Nib készült fém anyag, amely tartós, nem könnyű viseletNib nehéz éles, így csökkentheti újra változik a frekvencia, majd mentsd el a működési költségek.Csere tipp Apple Ceruza használható mind az 1.Slim tipp típus, aki könnyen használható részletes működni, mint a manga, valamint illusztráció munka.04 hüvelyk (1-mm) vastag, ultra-finom pont nem akadályozza a látást, valamint lehetővé teszi, hogy a föld pont is, ha döntse meg a toll is, így ideális részletes rajz.Külső méretek : Nib kb. A jó tipp, a nagy írásban nem csak illusztrációk, hanem a kis betűk, kanji megjegyzések.Kompatibilis : Apple Ceruza 1. Generációs Apple Ceruza, 2 Generációs.Műszaki adatok : ■ Kompatibilis Modellek : az Apple Ceruza 1. Generációs Apple Ceruza, 2 Generációs ■ Külső méretek : nib kb.04 hüvelyk (1 mm) ■ Anyag : Nib : Réz 【Leírás】 ■ Csere tipp Apple Ceruza használható mind az 1. ■ Az ultra-finom tipp a 0,04 hüvelyk (1 mm) vastagság nem akadályozza a látást, valamint lehetővé teszi, hogy a föld pont is, ha döntse meg a toll is, így ideális részletes rajz. ■ Nib készült fém anyag, amely tartós, nem könnyű viselet.Nib nehéz éles, így csökkentheti újra változik a frekvencia, majd mentsd el a működési költségek. ■ Slim tipp típus, aki könnyen használható részletes működni, mint a manga, valamint illusztráció munka. ■ A jó pont tökéletes írás nem csak illusztrációk, hanem a kis betűk vagy kanji megjegyzések. ■ Ha a használt papír -, mint a film, egyre kényelmesebb felhívni a papíron. ■ Összesen 2 tartalék. ■ A nib nehezebb, vagy vékonyabb, mint az eredeti nib, olyan érzés, mint egy ceruza.Kérjük, győződjön meg róla, hogy a bot az LCD-védő fólia i Pad.Attól függően, hogy az adott alkalmazás, lehet, hogy nem lesz képes használni.Termék vizsgálatok Elecom Általános Információs Központ TEL. : 0570-084-465 FAX. 0570-050-012 Vétel Idő / 10 : 00 - 19 : 00 24/7.


A fő jellemzők

Az ügyfél választása